Inredning

Butik

Med många års erfarenhet butiksvärlden, koncepttänk, ombyggnadsprojekt och butikskommunikation kommer vi att kunna hjälpa er med allt från allt fräscha upp i lokalerna och visa upp era varor på ett nytt sätt, till att ta fram ett helt nytt koncept och köpa in varubärare och allt som behövs genom våra grossister, montera och bygga upp den nya miljön och den nya känslan ihop med er i butiken och våra proffsiga hantverkare.

Stora företag liksom små företag är välkomna att kontakta oss för att kika över butiken på plats, alt butikerna om ni har flera i en kedja... 
Möbler, kläder, skor, blommor, inredning, frisersalonger eller kanske bagerier... vi fokuserar på att visa upp just ERA varor oberoende av vad ni säljer på allra bästa sätt.

Allt från väggar, golv och varubärarna/ möblerna till mattor, belysning, struktur, organisation, varuvisning och stämningsskapare ses över och ett möte kan få er att inse hur mycket man kan göra med relativt enkla medel för att skapa precis rätt stämning för just ER produkt.

Vi på HOMESTYLE göteborg ser fram emot att höra från er och lära känna er och ert företag!