Inredning

Offentlig Miljö

Företag profilerar sig allt starkare. Om ni vill sticka ut från mängden, och bli igenkända samtidigt som ni vill  att man som kund/gäst ska förstå vad ert företag står för bara genom att komma in i lobbyn/ receptionen/ entrén/ väntrum/ konferansrum osv, ska ni satsa på att ta hjälp av riktigt proffsiga inredare med att visa upp er och era värderingar på ett sätt som känns proffsigt och genomtänkt!

Hotell, spa, restauranger, caféer, butiker eller eg. vilket företag som tar meot kunder i sina lokaler är välkomna till oss för att få hjälp att visa upp sig på rätt sätt. Vi kommer ut till er och känner in lokalerna, stämningen, era värderingar och tillsammans hittar vi en lösning som passar er och ert företag.

Naturligtvis är det lika viktigt att personalen känner sig väl till mods på sin arbetsplats för att göra ett riktigt bra jobb!! Här ska man trivas och vi inreder naturligtvis även personalrum/ lunchrum/ vilrum/ omklädningsrum/ kapprum/ personalrestauranger osv.

Hör av er och låt oss visa er hur ni kan bli ännu proffsigare och ännu tydligare... Ett besök från oss kan ändra ert sätt att tänka och få er att växa som företag genom tydlig profilering.