Homestaging

Stor styling

Den stora stylingen riktar sig mot Er som av någon anledning har en tom bostad att sälja eller behöver magasinera era möbler och tillhörigheter i samband med flytt. Tomma bostäder är väldigt svårsålda då man inte kan uppfatta ytornas storlek på ett riktigt sätt, rummen känns mindre än de är i verkligheten då man inte har nåt att relatera till och minsta lilla skavank hamnar lätt i fokus...

Då vi kommer till en tom bostad har vi med oss ALLT i möbelväg och ALLA detaljer.
Vi bygger upp ett koncept i harmoni med bostadens förutsättningar. Allt tas i beaktning, byggnadsstil, själen i bostaden, dess standard, detaljer, golv och ev. helt unika fördelar.
I samspel med detta väljer vi ut vilken stil vi ska jobba med, vilka möbler som ger denna bostad allra bäst förutsättningar osv. tills vi är nere på detaljnivå som vilken skrivbordslampa och vilka bok som ska ge den rätta känslan.

Möbler, mattor, textilier, belysning, levande blommor och växter, levande ljus, accessoarer och små detaljer är viktiga för att skapa helheten. Vi blandar gärna in gamla detaljer och unika saker från inredningsbutiker och vintagebutiker.
Det skall kännas inbjudande, välkomnande, personligt, inspirerande, trivsamt och harmonisktoch denna känsla skapar vi från grunden i detta alternativ!

Pris enligt offert efter besök i bostaden.