Homestaging

Allmänt

Då försäljningen av en bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv är viktigt att göra det allra bästa av den i alla aspekter. Idag är homestaging ett naturligt steg i försäljningsprocessen och med samma omsorg man väljer mäklare bör man välja och anlita en professionell stylist  som ser bostaden med nya ögon och kan se möjligheterna och komma med nya förslag på vad som kan åtgärdas inför fotografering, visning och försäljning. Man får ju trots allt inreda lite annorlunda då man ska fotografera och visa upp bostaden för många människor än när man själv bor där!

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck!

Detta stämmer verkligen försäljningssammanhang, då de flesta köper sin bostad på känsla!! Som säljare har man ett par sekunder att påverka spekulanterna, att faktiskt bli köpare. Redan i hallen ska den rätta känslan infinna sig, det ska kännas att man kommit hem!

Vi hjälper dig att skapa de rätta förutsättningarna för att göra en riktigt lyckad bostadsaffär!!Kom ihåg att kostnaden för homestaging i samband med flytt är avdragsgill, precis som mäklararvodet vid uträkning av reavinsten på den bostad du säljer.